Οι εντυπώσεις των εκθετών στην 45η Έκθεση Τεγέας (vid)

Συνεχίζεται η 45η Έκθεση Τεγέας, στον χώρο της Παλαιάς Επισκοπής, όπου εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, επιχειρηματίες και κατασκευαστές από όλη την Ελλάδα εκθέτουν τα προϊόντα τους, γνωστοποιώντας τα στο ευρύ κοινό, και συνάμα δημιουργώντας δεσμούς και ενδεχομένως νέες συνεργασίες, στο πλαίσιο ενός θεσμού που προάγει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα.

Ακόμα μία χρονιά λοιπόν, που η Έκθεση Τεγέας, συμπορευόμενη με την καθιερωμένη εδώ και πάνω από έναν αιώνα Εμποροπανήγυρη, στέφεται με επιτυχία. Πολύς κόσμος επισκέπτεται τον άρτια οργανωμένο χώρο της, προκειμένου να πληροφορηθεί για τα προϊόντα που εκτίθενται, αλλά και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους που τα εμπορεύονται.

Οι εκθέτες, στο σύνολό τους, εκφράζουν, όπως θα δείτε και στο βίντεο, την ικανοποίησή τους από την άριστη για μία ακόμα χρονιά διοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνουν την ουσιαστικότατη συμβολή του Τεγεατικού Συνδέσμου στην προώθηση του ελληνικού εμπορίου μέσα στο πλαίσιο της Έκθεσης που κάθε χρόνο διοργανώνει.

Οι εκθέτες μιλούν θερμά όχι μόνο για την ευκαιρία που τους δίνεται, προκειμένου να επικοινωνήσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό, αλλά και για τις ακούραστες προσπάθειες των μελών του Τεγεατικού Συνδέσμου, αλλά και για τη φιλοξενία που απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες στον χώρο της έκθεσης.
Στο βίντεο, που αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου αφιερώματός μας, επιχειρηματίες αλλά και σύλλογοι από την Πελοπόννησο, την Αθήνα, τη Βόρεια Ελλάδα, τα νησιά βρέθηκαν στην έκθεση και μίλησαν στην κάμερα του Arcadia Portal για τη διοργάνωση και την αγοραστική κίνηση.

Για άλλη μία φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκθέτες για τις δηλώσεις τους.

Θεσμός για το ελληνικό εμπόριο η Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Τεγέας Δείτε ΕΔΩ

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ικανοποιημένοι οι εκθέτες από την διοργάνωση και από την προσέλευση κόσμου