Το στήσιμο του Υπουργού και οι συνεπείς…(vid)

Πολλές ήταν οι κόντρες οι οποίες δημιουργήθηκαν στην εκδήλωση που είχε στηθεί στα φανάρια της συνδετήριας οδού στην Μεγαλόπολη, μεταξύ του υπουργού κ. Σπίρτζη και του περιφερειάρχη κ. Τατούλη τόσο για το έργο όσο και για πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Η ένταση ξεκίνησε πριν την τελετή, με τον Υπουργό να καθυστερεί χαρακτηριστικά στην εκδήλωση και με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου να αντιδρά και να κάνει λόγο για την καθυστέρησή του.

Η τελετή των εγκαινίων ήταν κανονισμένη να γίνει στις 12:00 με την ζέστη να είναι ανυπόφορη και με τους παρευρισκομένους να περιμένουν στωικά κάτω  από τις τέντες την έναρξή της.

Ο υπουργός υποδομών κ. Σπίρτζης είχε ραντεβού στο δημαρχείο Μεγαλόπολης για να συναντηθεί με το δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο στις 10:30. Ο υπουργός όμως έφτασε στο δημαρχείο περίπου στις 11:45.

Μετά από την συνάντηση με τον δήμαρχο παραχώρησε συνέντευξη στα ΜΜΕ που βρίσκονταν από το πρωί στο σημείο με αποτέλεσμα ο υπουργός με την αντιπροσωπία του να φτάνουν στη 13:00 στο χώρο της εκδήλωσης.

Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις δεδομένης της ζέστης, με τον περιφερειάρχη να υποδέχεται τον υπουργό διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρησή του με τον υπουργό να τον ρωτά για το αν ο κ. Τατούλης έχει καλή αίσθηση του χρόνου, γυρνώντας και φεύγοντας.

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα με τους δύο άντρες να δίνουν τα χέρια τυπικά αλλά οι κινήσεις του σώματος έδειχναν ότι υπάρχει μία κόντρα, η οποία συνεχίστηκε και μετά στις ομιλίες.

Κατά τα άλλα ήταν μία …πολύ ωραία ατμόσφαιρα…

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επεισοδιακά εγκαίνια δρόμου με αντιπαραθέσεις