Προύντζος για Κοντονή και Τσίπρα: Να ντρέπονται που υπάρχουν (vid)

Από το ArcadiaPortal.gr

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος στην κλήρωση για το Πρωτάθλημα και Κύπελλο Αρκαδίας το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

Ο κ. Προύντζος αναφέρθηκε στα όσα γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στα πεπραγμένα του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή και στα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ.

Παράλληλα με τα βέλη που έριξε στον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα ο κ. Νίκος Προύντζος γνωστοποίησε στους εκπροσώπους των ομάδων πως μέχρι να τελειώσει το θέμα αυτό  δεν θα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣ Αρκαδίας με την ΕΠΣ Αρκαδίας να λειτουργεί κανονικά από τα υπόλοιπα μέλη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ασχολούμαι με την ΕΠΣΑ εδώ και 20 χρόνια και δυστυχώς έχω φτάσει σε ένα σημείο με έναν υπουργό της χούντας που λέγεται Κοντονής και για προσωπικούς του λόγους με τις εκλογές που γίνονται στην ΕΠΟ να έχουμε μπει σε μια περιπέτεια.

»Μας έχουν βάλει κατηγορούμενους για μια ιδιωτική υπόθεση της ΕΠΟ με μια εταιρία, μια συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ ΕΠΟ και μιας εταιρίας για την Κάρτα Υγείας. Ήρθε τώρα αυτή η κυβέρνηση και μας έστησε μια δικαστική ιστορία πρωτοφανή για τα ελληνικά δικαστικά δρώμενα, μέσα στον Αύγουστο έστησε όλη την κατηγορία που είναι τα δικαστήρια κλειστά, και αντί να τηρηθεί αυτό που γίνεται σε όλες στις διαδικασίες των βουλευμάτων, δηλαδή να καλούνται οι υποτιθέμενοι κατηγορούμενοι ή οι δικηγόροι τους να επιδίδουν τα βουλεύματα, πήγε ο κ. Κοντονής πήρε τα βουλεύματα και μας τα έστειλε και δεν τα έχουμε λάβει ακόμα αφού τα έστειλε στην ΕΠΟ.

»Έχουμε προσφύγει για την αντισυνταγματικότητα του νόμου αυτού, δεν μπορεί ο κάθε υπουργός, ο κάθε βλάκας από αυτούς, να προσβάλει την αθωότητα καθενός.

»Νιώθω υποχρέωση απέναντί σας και θέλω να σας κοιτάζω στα μάτια, γιατί εσείς με στείλατε εκεί που είμαι, το χρωστάω σε εσάς και σας ευχαριστώ για αυτό. Θα σταθώ απέναντί σας με ψηλά το κεφάλι και θα σας κοιτάω όλους κατάματα.

»Κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπρηδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μία συμμορία πολιτικών που λημαίνονται τον τόπο, κι εγώ επειδή είμαι ένας μαλακας που τους ψήφισε τον Ιανουάριο ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους. »

Μέχρι να τελειώσει αυτή η διαδικασία κάποιο άλλο μέλος της ΕΠΣ Αρκαδίας θα υπογράφει στη θέση του κ. Προύντζου. Η ΕΠΣΑ θα λειτουργεί κανονικά, δεν θα αλλάξει τίποτα.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προύντζος για Κοντονή και Τσίπρα: Να ντρέπονται που υπάρχουν