«Καλώς να ορίσεις, Λεβέντη, στην κυβερνητική πλειοψηφία», λέει ο Καμμένος

«Καλοδεχούμενη» στην κυβερνητική πλειοψηφία χαρακτηρίζει την Ένωση Κεντρώων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος υπογραμμίζει: «Πολλές από τις προτάσεις του κ. Λεβέντη, ιδιαίτερα για τις αλλαγές του Συντάγματος και θεσμικές αλλαγές, είναι προτάσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους». 

Μιλώντας στη «Realnews», ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ισχυρή, δεν βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού».

Ο κ. Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει τα περί ανασχηματισμού, αφού επεσήμανε ότι ο ανασχηματισμός είναι προνόμιο του Πρωθυπουργού, σχολίασε ως απολύτως επιτυχημένη τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Τουρισμού, Μακεδονίας - Θράκης και Μεταφορών, ευλογώντας και τα δικά του τα γένια.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΑ

Την ίδια ώρα, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επαναλαμβάνει: «Δεν πάω με τον Τσίπρα, όπως με κατηγορεί ο Μητσοτάκης ο οποίος έκανε άξονα με την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη».

«Επειδή δεν συντάχθηκα και επειδή θέλω να μείνει όρθιο το Κέντρο στη Βουλή, ο Μητσοτάκης με παρουσιάζει, για να με εξοντώσει, ως δεκανίκι του Τσίπρα. Εγώ ήμουν και θα είμαι για πάντα Κέντρο, με τον Τσίπρα δεν πάω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν θέλει να τον συμβουλεύσω πάνω στα εννέα σημεία που έχει καταθέσει η Ένωση Κεντρώων. 

»Την καλή μου πρόθεση την έδειξα την ίδια μέρα που έγιναν οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου που του έστειλα τα εννιά σημεία. Εκείνος δεν μου τηλεφώνησε επί ένα χρόνο, και τώρα που είναι στις μαύρες του, θέλει τον Λεβέντη, αλλά ο Λεβέντης δεν προσφέρεται για τσόντα».