Η λαμπερή συνέντευξη τύπου των προπονητών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (pics,vid)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Αποστολοπούλειο Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης η συνέντευξη τύπου των προπονητών των σωματείων που θα  λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τους ανθρώπους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να ευελπιστούν να καθιερωθεί και για επόμενα χρόνια με τους προπονητές των ομάδων να δίνουν το δικό τους στίγμα λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και παρουσιαστής της βραδιάς Σταύρος Κουκάκης, το μέλος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και της ΕΟΚ Μιχάλης Βακαλόπουλος, άλλα μέλη της Ένωσης, οι προπονητές των ομάδων, παίχτες (παλιοί και νέοι) καθώς επίσης και παράγοντες, προπονητές και άνθρωποι του Πελοποννησιακού μπάσκετ.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρώην άσος των ελληνικών γηπέδων, νυν προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Νίκος Κεραμέας καθώς επίσης και ο προπονητής και αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Π.Κ. και προπονητής της παιδικής ομάδας του Ολυμπιακού Γιάννης Χρυσανθόπουλος ενώ τιμώμενα πρόσωπα για την προσφορά τους στο μπάσκετ ο Θοδωρής Τσουκαλάς και Παύλος Νώντας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ομιλίες του Νίκου Κεραμέα και του Γιάννη Χρυσανθόπουλου τονίζοντας προς τους προπονητές την αξία και τον ρόλο που έχει ένας προπονητής στην δημιουργία ενός συνόλου και μιας ομάδας για να ακολουθήσουν στην συνέχεια οι ομιλίες των προπονητών παρουσιάζοντας και αναφέροντας ο καθένας ξεχωριστά τους στόχους της νέας χρονιάς για τις ομάδες τους,

Από την ομιλία των προπονητών δεν έλειψαν και οι ειδήσεις με την πλειοψηφία να χρίζει ως μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου τον Σπαρτιατικό του Αρκά coach Μιχάλη Βερβαινιώτη και την Καλαμάτα 1980 κάτι το οποίο ομολόγησαν και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των δύο αυτών ομάδων.

Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις στον Θοδωρή Τσουκαλά και τον Παύλο Νώντα για την προσφορά τους στο μπάσκετ και συνεχίστηκαν με τις βραβεύσεις του Νίκου Κεραμέα και του Γιάννη Χρυσανθόπουλου.

Να επισημάνουμε πως στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η Αρκαδία θα εκπροσωπηθεί από τρεις ομάδες και πιο συγκεκριμένα τους Δρομείς και τον Απόλλωνα από την Τρίπολη και τον νεοφώτιστο Πελασγό από την Μεγαλόπολη. 

Video: 

Arcadia Portal.gr Η λαμπερή εκδήλωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Τρίπολη