Πολιτικές αντιπαραθέσεις και δημιουργία νέων χωματερών στην Πελοπόννησο (vid)

Για την Επιτροπή Διαβούλευσης η οποία θα συνεδριάσει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης μίλησε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου σε συνέντευξή της την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου. Στην Επιτροπή θα συζητηθεί το θέμα των απορριμμάτων και σαφώς για τον ΠΕΣΔΑ.

Η Επιτροπή αυτή θα αποτελείται από τους δημάρχους της Περιφέρειας, από εκπρόσωπους φορέων της Πελοποννήσου, από πολιτιστικούς συλλόγους, αλλά και από πολίτες οι οποίοι έχουν με κλήρωση εκλεγεί.
Στην Επιτροπή θα κατατεθούν χρήσιμες απόψεις και θα γίνουν εισηγήσεις τις οποίες θα μπορούν ελεύθερα οι πολίτες της Πελοποννήσου να παρακολουθήσουν.

Η κυρία Νικολάκου μίλησε μεταξύ άλλων για την πάγια θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσον αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων, τονίζοντας ότι η μοναδική λύση ολοκληρωμένες διαχείρισης είναι αυτή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε τη μεγάλη καθυστέρηση η οποία υπάρχει για την υπογραφή του έργου, κατηγορώντας και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την προηγούμενη κυβέρνηση για την κωλυσιεργία πάνω στο θέμα.

Τώρα ετοιμαζόμαστε για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ με σοβαρότητα

Εκτός των άλλων, η κυρία Νικολάκου απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων τα οποία είχαν να κάνουν με το ζήτημα των χωματερών, αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετωπίσουν οι Δήμοι μετά το κλείσιμό τους.
«Με το κλείσιμο και την αποκατάσταση των χωματερών, δυστυχώς δημιουργούνται νέοι ΧΑΔΑ»

Η πολιτική αντιπαράθεση είναι εις βάρος των πολιτών
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νικολάκου: Η αντιπαράθεση για τα απορρίμματα είναι εις βάρος των πολιτών