Μόνο στην ΕΡΤ νίκησαν τη λιτότητα! (vid)

Κρίση γιοκ. Γιορτάζω-γιορτάζω, μ' ακούτε που το φωνάζω; Η λιτότητα τελείωσε. Πού το άκουσα; Μα, στην ΕΡΤ! Ποιος το είπε; Κανείς δεν το είπε, αλλά οι δημοσιογρα-φάρες της ΕΡΤ έβαλαν λόγια στο στόμα του Ντάισελμπλουμ την ώρα που έπαιζε το βίντεο στο οποίο ο λατρεμένος για τα μπουκλάκια του υπαλληλάκος ούτε καν υπονόησε ότι η λιτότητα τελείωσε ή ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Αλλά, η Κατερίνα Ακριβοπούλου άλλα ήθελε να ακούσει και άλλα άκουσε, επειδή μάλλον στην ΕΡΤ εκτός από το porn hub που έχουν σε πρώτη ζήτηση, τα πίνουν όλα, τα πίνουν όλα, χάπια, ουίσκι και κόκα-κόλα! Και φτιάχνονται, οι άνθρωποι...

Είναι καλύτερα στην ΕΡΤ από το altsantiri, κυρία Ακριβοπούλου μου; Εμ, δεν είναι καλύτερα να λες μαλακίες από τα κεντρικά και όχι από το υποκατάστημα;

Το πιο γελοίο από όλα, είναι ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει απεργία. Ασφαλώς η απεργία δεν γίνεται για τα... εναλλακτικά γεγονότα που σερβίρουν στα δελτία ειδήσεων, αλλά γίνεται για τα εργασιακά δικαιώματα των συμβασιούχων της -ναι, η ΕΡΤ έχει προσωπικό, αλλά τη δουλειά την βγάζουν συμβασιούχοι- και για την αναβάθμιση του ποιοτικού προϊόντος του καναλιού και για χίλιους άλλους λόγους.

Βρε παιδιά, δεν είναι αναβάθμιση τηλεοπτικού προϊόντος η επανάληψη του «Μικρού σπιτιού στο λιβάδι» ύστερα από 30 χρόνια; Θα σας μαλώσω, αχόρταγοι είστε!

Το σύστημα, λοιπόν, είναι το εξής: και απεργούμε και γλείφουμε την κυβέρνηση φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παραποιούμε γεγονότα και να βάζουμε στο στόμα του Ντάισελμπλουμ πράγματα που δεν είπε.

Η μαντάμ Ακριβοπούλου, μάλιστα, ξεστόμισε αυτό που θα πέθαινε να έχει κάνει πραγματικότητα ο Αλέξης, ότι δηλαδή η χώρα μας είναι μπροστά σε πολιτική συμφωνία. Και έφαγε τάπα από τον συνάδελφο εκ Βρυξελλών, ο οποίος, προφανώς, διατηρεί μια σοβαρότητα και τη δεοντολογία του επαγγέλματος.

Γιατί πληρώνουμε, λοιπόν, την ΕΡΤ; Για να παίρνουν ναρκωτικά, ουσίες και οινοπνεύματα και να έχουμε μάντεις αντί για δημοσιογράφους! «Στο φτασμένο σου, βλέπω να έχεις να φας, κάτσε να ρίξουμε και τη μεγάλη αρκάνα να σιγουρευτούμε!».

Tags: 
Video: 

Ακριβοπούλου: "είμαστε μπροστά σε πολιτική συμφωνία" | Luben TV