Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους «Πελοπόννησος EXPO»

Aπό ΑrgolidaPortal.gr

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος πραγματοποιήθηκε  η επίσημη  αναγγελία της έκθεσης « ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» που φιλοξενείται φέτος στην Αργολίδα.Τη παρουσίαση έκαναν ο πρόεδροι των επιμελητηρίων Φώτης Δαμούλος-Αργολίδας,Δημήτρης Μανιάτης-Μεσσηνίας,Βασίλης Νανόπουλος-Κορινθίας,Βασιλική Δερτιλή-Λακωνίας, Ιωάννης Μπουντρούκας-Αρκαδίας και ο Άγγελος Καραμπίκας Εκπρόσωπος της ALFA EXPO:
''Σε μια περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν στη διοργάνωση της 2ης Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο «Πελοπόννησος EXPO» που φιλοξενείται φέτος στην Αργολίδα''.
Η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2017» θα φιλοξενηθεί από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017,στο Εργοστάσιο  ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ  που βρίσκεται στο 4ο χλμ. Άργους Ναυπλίου  στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους - Μυκηνών.
 Ο εκθεσιακός χώρος περιλαμβάνει τη χρήση  δύο βιομηχανικών κτιρίων  συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. με ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο 5000τ.μ και με  χώρο στάθμευσης  που ανέρχεται στα 40 στρέμματα.(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο Φώτης Δαμούλος Επιμελητήριο Αργολίδας https://youtu.be/VZVhMmBhHrU

Βίντεο Δημήτρης Μανιάτης Επιμελητήριο Μεσσηνίας https://youtu.be/uMObgVAdTm8

Βίντεο Βασίλης Νανόπουλος Επιμελητήριο Κορινθίας https://youtu.be/2nXBz0djWYk

Βίντεο Βασιλική Δερτιλή Επιμελητήριο Λακωνίας  https://youtu.be/UI7dL5Bw2dM

Βίντεο Ιωάννης Μπουντρούκας Επιμελητήριο Αρκαδίας https://youtu.be/GexJwJmmxsI

Βίντεο  Άγγελος Καραμπίκας Εκπρόσωπος ALFA EXPO  https://youtu.be/dTPqsMypxUA

φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος