Το «ευχαριστώ» της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου (ΠΟΜΑΜΕΑΠΕΛ), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ακόμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τον Πρόεδρο της κ. Σταύρο Κουκάκη, για την εξαιρετική διοργάνωση του 2ου All-Star Game, του οποίου τα έσοδα θα ενισχύσουν την ομάδα μπάσκετ του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών Μοριάς. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η προσπάθεια της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ήταν να βγάλει το μπάσκετ έξω από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να αγκαλιάσει όλα τα άτομα που ασχολούνται με το μπάσκετ.

Ο κ. Κουκάκης και οι συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, έδειξαν πώς μας αντιμετωπίζουν σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας και στέκονται στο πλευρό μας, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που μας συγκίνησε με αυτή την πρωτοβουλία και την αγάπη που μας έδειξε με αυτή την κίνησή της.

Ευχαριστήριο Νίκου Καραλή

Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας

Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου

 

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου (ΠΟΜΑΜΕΑΠΕΛ), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, για την αμέριστη στήριξη του στην πρωτοβουλία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με το 2ο All Star Game, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στην ομάδα μπάσκετ του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «Μοριάς»

Ένα ευχαριστήριο είναι πολύ λίγο για τον άνθρωπο Πέτρο Τατούλη, καθώς αισθανόμαστε την ανάγκη να του το πούμε καθώς μας έχει βοηθήσει, τόσο σαν περιφερειακή ομοσπονδία, όσο και στην προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά στον Παναρκαδικό Αθλητικό Όμιλο Κωφών.

Ο κ. Πέτρος Τατούλης, είναι πάντα μαζί μας και δείχνει συνεχώς την εμπιστοσύνη του και την συμπαράσταση του στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία, το προσωπικό ενδιαφέρον και την στήριξή του στον χώρο του αθλητισμού».

ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ