Σχολιάζουν 4 προπονητές της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (video)

4 προπονητές της Α κατηγορίας μπάσκετ  της  ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ  σχολιάζουν την  αγωνιστική πορεία  της ομάδας τους αλλά και το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.
Στην κάμερα του MessiniaPortal  φιλοξενούνται οι προπονητές :
Της  πρωταθλήτριας  Καλαμάτας 80 Δημήτρης Αβδάλας , της Μεσσήνης  Γιώργος Ροζακέας, του Άτλαντα Αλέξης Κορογώνας και της Θουρίας  Νίκος Μπαλόπουλος.
Ο Δημήτρης  Αβδάλας  τονίζει πως πρέπει οι ομάδες να στηρίζονται σε νέους παίκτες  και να δουλέψουν στην υποδομή για να πάρει  νέα  πνοή το πρωτάθλημα.
Ο Γιώργος  Ροζακέας αναφέρεται στις συνέπειες της κρίσης και στέκεται στα εσωτερικά προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν και να επηρεάσουν την αγωνιστική πορεία μιας ομάδας.
Ο Νίκος Μπαλόπουλος από την πλευρά του μιλάει για  τα οργανωτικά λάθη που έγιναν στο σχεδιασμό του πρωταθλήματος και κρούει  τον κώδωνα  του  κινδύνου για  το επόμενο πρωτάθλημα.
Ο Αλέξης Κορογώνας  παρατηρεί  πως δεν είδαμε κάτι διαφορετικό στο φετινό πρωτάθλημα και σημειώνει την ανάγκη καλύτερης οργάνωσης των σωματείων.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως  οι 4 προπονητές αναφέρουν ότι η μη διεξαγωγή των Play off την φετινή περίοδο επηρέασε  αρνητικά το ενδιαφέρον  του πρωταθλήματος .

Video: 

EDUKyfwpFPc

A5X__m4iGK8

Στήλες: