Ξεκινά αύριο η 2η Μουσική Σύναξη Ταΰγέτου (video)

Ξεκινά αύριο στα χωριά του Ταΰγετου η 2η Μουσική Σύναξη. Το φεστιβάλ αυτό που διεξάγεται για 2η φορά φέτος θα έχει διάρκεια 1 εβδομάδα και ξεχωρίζουν οι συναυλίες των Βαγγέλη Γερμανού (21/7) και Θανάση Παπακωνσταντίνου(22/7) 
 
Τον Ιούλιο του 2011 πραγματοποιήθηκε για μια εβδομάδα στα χωριά του Ταΰγετου (Αλαγονία, Αρτεμισία, Νέδουσα, Πηγές) η πρώτη «Μουσική Σύναξη» .
Φέτος, από 21 εώς 28 Ιουλίου 2012, προσεγγίζοντας τον στόχο - όραμά μας, κάνουμε το δεύτερο καθοριστικό βήμα για την καθιέρωση, τη διεύρυνση και την συνεχή ποιοτική εξέλιξη της διοργάνωσης.
Τον πυρήνα της «Μουσικής Σύναξης» αποτελούν σεμινάρια μουσικών οργάνων, θεατρικά και τεχνικά εργαστήρια, που απευθύνονται σε μουσικούς, ηθοποιούς, παιδαγωγούς, τεχνικούς και γενικώς σε άτομα που εμπλέκονται ενεργά με την τέχνη της μουσικής και του θεάματος.
Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται συναυλίες, παραστάσεις, και παράλληλες δράσεις που απευθύνονται σε φίλους της μουσικής, του θεάτρου, του εναλλακτικού τουρισμού, της θερινής ορεινής διαβίωσης, καθώς και στους κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Αλαγονίας // Bassaviola art productions.
Το κόστος συμμετοχής για τα εργαστήρια κυμαίνεται απο 30 εως 180 ευρω ανάλογα με την διάρκεια του κάθε εργαστηρίου.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (ΚΟΣΤΟΥΣ 180 ΕΥΡΩ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 120 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ως εκ τουτου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
 
 

Video: 

2zTrkQncZ-0